Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Age Of Love foto

28/04/2016 / Sophie Daniels

Age Of Love XXL - CD Release Party

Age of Love blijft tot op heden hét grootste retro succesverhaal van dit land. Op ieder Age of Love event worden de hoogdagen van België’s rijke elektronische geschiedenis en de lange nachten van de Belgische clubs gevierd met de beste tracks uit de jaren ’90. Deze zomer zal Age of Love voor de derde keer een eigen stage hosten op Tomorrowland. Maar vooraleer ze neerstrijken op België’s meest roemrijke festival, stelt Age of Love op zaterdag 4 juni hun tweede compilatie voor in de Vooruit.

De eerste internationale gast is Da Hool, één van de hoofdrolspelers uit de techno-underground scene op het einde van de jaren ’80 en gedurende de gehele jaren ’90. Zijn plaat 'Meet her at the Loveparade' was een immens succes en plakte zijn stempel op de toen opkomende house generatie.

De rangen worden versterkt door Jaydee, die met zijn Plastic Dreams één van de grootste hits ooit heeft gescoord. Ook Yves Deruyter is opnieuw van de partij. Alsook Frank Struyf aka Zolex. Aan het begin van de jaren ’90 werd hij resident van de mythische Globe club en daarna after-club Carat. Op zijn eigen Zolex Records brengt hij zowel kwalitatieve elektronische, house als techno releases.

Extreme residents Quincy en Phi-Phi staat ook op de plak. Daarnaast komen ook nog Marko de la Rocca, Olivier Pieters en DJ Halogan naar de Vooruit. De tracklist voor de CD-compilatie zal twee weken voor het event bekend gemaakt worden. Tickets voor het event kosten 19 euro in voorverkoop.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête