Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Thé Dansant - Dia de los Muertos Fluo, in opdracht van Thé Dansant

19/01/2023 / Dieter Holvoet

Laat je innerlijke duivel los op de nieuwe editie van Thé Dansant: Heaven or Hell

Het feest gaat door in het indrukwekkende Kasteel Van Edingen, een verborgen parel op een half uurtje rijden van Brussel.

Een nieuw jaar, een nieuwe editie van Thé Dansant. Skip maar eens je familiefeest bij tante Lydia, want deze wordt de moeite! Het wordt een feest met als thema Angels & Demons. In de dress code, animatie en decoratie zal zich dat uiten in elementen als engelen of duivels, zwart of wit, de hemel of de hel.

Lineup

Deze editie kan je terecht bij twee stages. De hell stage wordt er eentje met vooral melodische techno. Je zal er naast opkomend Braziliaans talent Mila Journée ook Senses Of Mind, APM001, Don Cabron, Rodham & Don Pablo en Alfonso aan het werk kunnen zien. 

De heaven stage wordt gehost door Age of Love, een feestconcept dat meer dan 10 jaar geleden werd opgestart in de Charlatan in Gent als eerbetoon voor de artiesten, muziek en sfeer uit de jaren ‘90 in België. Dat doen ze deze editie van Thé Dansant met onder andere The Mackenzie, één van de meest succesvolle trancecollectieven uit de Belgische geschiedenis. Je kent ze misschien van 'Arpegia (Without You)', één van hun bekendere nummers.

Daarnaast zijn ook Belgisch houseicoon Red D, Age of Love residents Mr Sam & Quincy, co-founder van We Are Various Fred Nasen en resident van de voormalige club La Bush DJ Steven van de partij.

Locatie

Het evenement gaat door in het indrukwekkende Kasteel Van Edingen, een verborgen parel op een half uurtje rijden van Brussel. Aangezien de locatie niet voor iedereen bij de deur ligt kan het handig zijn om één van de ingehuurde bussen te nemen, die vertrekken vanuit Antwerpen, Brussel, Gent, Lille (FR), Leuven en Mechelen. Tickets voor deze bussen kan je kopen op dezelfde manier als de tickets voor het evenement.

Kasteel van Edingen
©

Sophie Lukersmith, Imuse

Kasteel van Edingen
© Thé Dansant

Tickets

Op het moment van schrijven zijn ongeveer 80% van de tickets de deur uit, dus wacht niet te lang als je graag wil gaan!

Kopfoto: © Thé Dansant

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête