Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
KNTXT

17/11/2017 / Sophie Daniels

#WEEKEND: Héctor Oaks, Dense & Pika, Makam

1/ Stygian's River: The Crossing, De Filatuur Aalst, zaterdag 18 november


Voor het betere beukwerk moet je dit weekend in Aalst zijn. Voor wie nog onbekend is met Tomas Kunkel: check Desert Girl op Youtube. Maar ook Héctor Oaks is er eentje om naar uit te kijken. Phara, Border One, Sinfol en Takkar & Ophion maken de line-up compleet.

Event

 

2/ Area 51, Het Entrepot Brugge, zaterdag 18 november


Na een reeks successen met Johannes Heil, Truncate en Dave Clarke en komt Area 51 nu af met het onafscheidelijke duo Dense & Pika. Verder op de rol veel klasbakken: onder andere Joyhauser en Drumcode poulain Vinicius Honorio.

Event

 

 

3/ Quarantine, Rumba&Co Leuven, zaterdag 18 november


Israel Toledo is het Mexicaanse brein achter Assassin Soldier Recordings, waarmee hij Mexico als technoland al vanaf 2004 op de kaart probeert te zetten. En dat lukt aardig, getuige zijn aanstaande Europese tour én verhuizing naar Berlijn. Zaterdag staat 'ie in Leuven op de affiche.

Event

 

 

4/ KNTXT, Kompass Gent, vrijdag 17 november


Afgelopen jaren oogstte Charlotte de Witte genoeg succes binnen de technoscene om er nu een über grote editie van te maken. De dj's van dienst: Charlotte de Witte, Ogenn, Dave Clarke, Function, Border One, SP-X, Pilose.

Event

 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête