Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

17/11/2016 / Raisa Moureau

#WEDSTRIJD: Win een duoticket voor Materia in Kompass Klub (25/11)

Hij komt uit Kortenaken maar is ondertussen uitgegroeid tot een man van de wereld. We hebben het hier over Marco Bailey. Marco, die in het buitenland waarschijnlijk nog bekender is dan onder het Belgische volk, kwam op de proppen met het concept Materia. Materia staat voor a party where the want, need & desire to feel the love and vibrations on the dance floor is understood. Een plek waar techno meer is dan een genre, het wordt een religie.

Marco Bailey strijkt op 25 november met Materia neer in de Kompass Klub in Gent. En deze Belgische techno veteraan komt niet alleen. Hij neemt zijn kompanen Linear Straight (live), Tom Hades, Border One, Black Asteroid (live) en Brian Sanhaji (live) mee. Stuk voor stuk gevestigde waarden in het technolandschap met Border One als bonus, wij tippen hem alvast als het nieuwe technowonderkid. Met zo'n line-up twijfelen we of de grondvesten van Kompass Klub stand gaan houden. Verwacht eersteklas techno in zijn meest pure vorm.

Jij kan erbij zijn die zaterdag 25 november, en nog wel gratis. Doe mee aan onze Facebookwedstrijd vanaf 18 november en win een duoticket voor dit event. Jij en je ravemaatje krijgen er ook nog eens een t-shirt, waaier en tote bag van Materia bovenop!

Kom alvast in de mood met Marco Baileys Materia compilation.

Afbeelding

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête