Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Marco Bailey

24/11/2020 / Sophie Daniels

Marco Bailey is terug met Days Of Yore EP

Vier club-craving tracks om de lockdown even te vergeten.

De allermooiste plek op aarde? Dat is natuurlijk de club. Zeker voor Marco Bailey. Hij is één van onze meest gerenommeerde techno-dj's, maar ook buiten de Belgische grens is hij geen onbekende meer. Hij draait plaatjes op feesten in de hele wereld, van Zuid-Amerika over Europa tot Azië.

Normaal gezien doet hij nog steeds een tweetal optredens per week, maar het aantal concerten sinds maart van dit jaar kan hij op één hand tellen. In september leende hij wel zijn achtertuin nog uit om er samen met de mensen van Thé Dansant een 3 dagen durend technofeest te organiseren, volledig coronaproof weliswaar.

Maar sinds ook dat niet meer mag, wil Bailey met zijn Days Of Yore EP een belangrijke boodschap de wereld uitsturen: 'Dance never stops'. Vier tracks om de club-cravings te voeden en om ondanks te lockdown toch even terug te zijn op de dansvloer. 

Tracklist

  1. Days Of Yore
  2. Behaving Forward (feat. M.I.K.E)
  3. Behaving Forward (2020 Edit)
  4. The Sword Afer Condamnation

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête