Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Materia

03/03/2020 / Sophie Daniels

Bunktek presents Materia Open Air kondigt namen aan

Het charmante festival keert terug naar Glabbeek.

Afgelopen week finaliseerde het Vlaams-Brabantse festival het programma, dat de rafelrandjes van de techno opzoekt. Zo tekent technolegende Dave Clarke present, vorig jaar stond hij enkel op Cirque Magique in ons land.

Ook JP Enfant, resident van De School én vroeger ook van het wijlen Trouw, is van de partij, net zoals de experimentele geluidskunstenares Dr. Rubinstein. Ondanks haar strakke tourschema blijft ze nog vrij mysterieus: ze geeft niet zo graag interviews, heeft geen eigen producties en zit dus ook niet bij een label. Haar techno daarintegen heeft drive, maar is ook nog hypnotisch en perfect voor als nog niet alle remmen los hoeven.

Charles Duff aka Matrixxman wordt ook aangekondigd. Hij is een klein genie in acid, zijn electro is kil maar resoluut gericht naar de toekomst. Bereid je voor op een bikkelharde set.

En wie zeker ook niet mag ontbreken op de line-up is bezieler Marco Bailey. Hij tourt als een gek, stond vorig jaar meer dan 50 keer achter de draaitafels en is zijn producer skills allesbehalve verloren.

Bunktek presents Materia Open Air gaat door op 7 augustus van 16 uur tot 4 uur. Tickets zijn te koop voor 10 euro.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête