Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Token Momentum

13/10/2017 / Sophie Daniels

Token viert zijn 10 verjaardag in Ampere en al onze lezers hebben gratis toegang!

Token laat alweer tien jaar zijn muzikale virtuositeit voortvloeien in iets dat tussen ambient en niet bij te houden flipperkast-techno in zweeft. Hun 10e verjaardag mocht dan ook niet roerloos voorbij gaan en vieren ze met een nieuwe legendarische compilatie Momentum De compilatie zelf is pas in december te verkrijgen, het feestje gaat dit weekend al door.

Dit najaar touren ze doorheen heel Europa, met Ampere als enige Belgische stop. Het beruchte label van de Belgische producer Kr!z staat er nu zaterdag 14 oktober op de rol met topartiesten Function, Kr!z, Sigha en FBQ.

What Happens en Ampere slaan de handen in elkaar om het tienjarig bestaan van Token Records te vieren. Daarom belonen we onze trouwe lezers graag met een duoticket voor het feestgebeuren dit weekend! Stuur een mailtje naar hello@whathappens.be en wij doen de rest! Oh ja, door deel te nemen kan je ook eigenaar worden van twee nieuwe platen van Token Records. Het weekend was nog nooit zo leuk!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête