Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

12/12/2017 / Mathies Wouters

Tale Of Us pakt uit met mix voor fabric

Na de release van hun "Endless" LP op Grammaphon komen Carmine en Matteo nu met een mixcompilatie voor de Londense club fabric op de proppen. Het Italiaanse duo heeft vanaf het prille begin steeds veel steun gekregen van de legendarische club en daarom brengen ze nu een de mix fabric 97 uit gecombineerd met een daytime party in Londen.

De mix is een heerlijke mengeling van nieuwe talenten zoals Kevin De Vries en Marino Canal en grote namen genre Recondite, Agents of Time of Adriatique. In totaal vinden we 13 exclusieve tracks terug netjes verdeeld tussen Afterlife artiesten en unreleased materiaal, met als kers op de taart de nieuwe Error error van de chefs zelve. Daarnaast zijn er ook enkele oudere nummers zoals de DJ Koze remix van Efdemin's There will be singing. Giet dit samen tot een geheel je krijgt een meesterlijke mix zoals we van Tale Of Us verwachten. Diep, melodisch en met Italiaanse finesse ontworpen.De mix zelf komt pas uit op 16 februari, maar hieronder geven we toch al even de tracklist mee voor de cratediggers onder ons.  En voor wie Tale Of Us nog eerder aan het werk wil zien, kan gewoon op 29 december afzakken naar Café d'Anvers!

Tracklist 
1. Tom Flynn - Cup Of Joe
2. Recondite - Saudade
3. Trikk - Metala
4. Agents Of Time - Ness
5. Mind Against & Aether - Covenant
6. Pisetsky - Bawas
7. Efdemin - There Will Be Singing (DJ Koze Remix)
8. Reference  Ghetto Nebula
9. Marino Canal - Faint Light
10. Fideles - Resonant
11. Patrice Bäumel - The Hatchet
12. Mathame - Lifetime
13. Denis Horvat - 4th Wall
14. Brian Cid - Plot Thickens
15. Fur Coat - Spiral
16. Adana Twins - Sequenze 01
17. Soulholic & Options - Memorial Day
18. Kevin De Vries - Path To Immortality
19. Tale Of Us - Error Error
20. Adriatique - Ray

Foto door Nachtschaduw

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête