Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Sleeparchive

16/06/2016 / Sophie Daniels

Sleeparchive dramt door met nieuwe release Archive Number 16

Sleeparchive, door zijn moeder beter bekend als Stephan Metzger, heeft een nieuwe compilatie uit op zijn eigen gelijknamige label. Deze uit Berlijn afkomstige producer heeft met befaamde releases op Tresor, Mord en zijn eigen label Sleeparchive een indrukwekkend oeuvre. Hij werkt al jaren bij Hardwax en is ook bekend als TR-101, zijn live project met Dj Pete aka Substance.

De Tresor resident gooide een paar dagen geleden drie nieuwe nummers op zijn Soundcloud, waarvan eentje van hemzelf. De andere twee werden ineengestoken door Jannik Aßfalg en Allan Nonamaka. Twee onbekende artiesten, maar daarom niet minder goed.

Zeker Jannik Aßfalg zoekt met zijn Silent Speaker de diepste, rauwste bassen op. Allan Nonamaka liet zijn 03 nog eens editen door Sleeparchive himself. Het nummer is meer spacey, het heeft zelfs een vrolijk deuntje maar de bass eronder maakt er al meteen een drammende track van.

En dan komen we bij Time. Al vanaf de eerste seconden wisten we dat dit een topplaat was. Voor sommigen misschien te repetitief, maar voor ons wonderschoon. Sleeparchive haalt hier weer zijn beste zelf naar boven. Maar luistert u vooral zelf.