Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Yan Cook

08/08/2018 / Sophie Daniels

Powervolle techno van Yan Cook op Soma

Yan Cook is een van de meest getalenteerde en eigenzinnige producers van Oekraïne. Hij mag Slam en Emmanuel tot zijn fans rekenen: beide brachten muziek van de in Kiev woonachtige producer uit.

Zijn voorgaande EP 'Wide Angle' was zijn muzikaal debuut voor het Spaanse Soma label. Nog geen drie maanden later is er een opvolger: 'Toxin'. Afgezien van krachtige openingsnummer 'Toxin' (veel distortion en enorm agressief) is powervolle techno zowat de enige constante op de EP.

'ZZZ' draait volledig om donkere sfeer en melodie. Het is techno die op meerdere niveaus werkt. Juist door de subtiele gelaagdheid van de composities. Met 'Noisy Neighbor' heeft hij een 'monsterlijk effectieve technoplaat met een baslijn die je onherroepelijk richting dansvloer sleurt'-hit te pakken.

Deze release is van een heel andere niveau en nu al één van de EP's van het jaar. Cook never disappoints. 

Tracklist

1. Toxin
2. ZZZ
3. Noisy Neighbour

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête