Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Rebekah

25/02/2017 / Sophie Daniels

Rebekah heeft debuutalbum klaar voor Soma Records

Op 28 april komt Fear Paralysis uit, het nieuwe album van het Britse technofenomeen Rebekah. Het is de eerste keer dat ze een LP releaset op het grote Soma Records, voordien maakte ze al furore op Soma met enkele EP's en bracht ze vooral releases uit op Chris Liebing’s CLR en haar eigen label Decoy.

Rebekah geldt als grande dame van de Europese technoscene en brengt de ene na de andere vette release uit. Op een nieuw album hebben we bijna 12 jaar moeten wachten, het vorige dateert van 2004. Fear Paralysis telt 13 tracks en is vooral gegroeid uit de muzikale, onzekere tijden waarbij ze haarzelf steeds weer moest herontdekken. Ze streefde naar een cleanere sound dan die waar ze zo bekend om stond. Hieronder kan je al een eerste voorproefje beluisteren.


Tracklist


01. Intro
02. Breakfast With Jeff
03. 1997 Reprise
04. Requiem For A Dream
05. Breathe
06. Tell Me Your Secrets
07. Fear Paralysis
08. Thirteen
09. I Died A Thousand Times
10. Code Black
11. Again
12. Later That Day
13. Anxiety

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête