Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Doka Porder EP

07/07/2016 / Sophie Daniels

#REVIEW: Doka - Porder EP

Nadat hij er in 2014 al eens een plaatje op releasete, is de Nederlandse producer Doka weer helemaal terug op het FORMAT-label. Met zijn Porder EP brengt hij vier nieuwe nummers op de markt met een remix van het duo TWR72.

Zijn tracks worden grijs gedraaid door namen als DVS1, Laurent Garnier en Sandrien en met releases op hoogstaande labels als Semantica Records en Wolfskuil heeft Han Frissen aka Doka al een mooi palmares gekweekt. Daarnaast is hij ook patron van zijn eigen label Konstrukt en bracht hij releases uit van onder andere Cassegrain, Artefakt en Sendai.

De Porder remix van TWR72 is wat rauwer dan de originele versie van Doka zelf. Het heeft een diepere bass en gaat wat harder door, Doka's uitvoering is meer zweverig en melodieuzer, zoals we dat ook van hem gewoon zijn. Lommer gaat dan weer de dreunende kant uit. Met Dam gaan alle remmen los en worden we getrakteerd op pompende bassen. Maar aanschouw het vooral zelf.De plaat komt op 14 juli uit, pré bestellen kan hier.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête