Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Luke Slater

27/06/2016 / Sophie Daniels

Ostgut Ton trapt sublabel A-TON af met album Luke Slater

Ostgut Ton heeft er een broertje bij. Het sublabel A-TON zal zich meer toeleggen op de ambient en alternatieve kant van muziek en haalt al meteen een klepper binnen als gast voor de eerste release. Luke Slater brengt onder zijn alias The 7th Plain een nieuw album naar voren. Het album, Chronicles I, wordt een mix van reeds gereleased én ongehoord materiaal.

Chronicles I is niet het enige werk dat je van Luke Slater mag verwachten, naar eigen zeggen komen er dit jaar nog enkele releases onder zijn pseudoniem Planetary Assault Systems. Zo werkt hij nog aan een album voor Ostgut Ton en viert hij zijn 22-jarige carrière met een Europese tour. Vorige week bracht hij Planetary Funk 22 Light Years nog op de markt, een serie nummers waarmee hij die verjaardag ook nog eens extra in de verf zette.

Op 5 augustus ligt Chronicles I in de rekken. Hieronder kan je al korte fragmenten beluisteren.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête