Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van LLOSS FESTIVAL

LLOSS

  • Evenementenplanner

Over

LLOSS is een Antwerps evenementenconcept, opgericht en beheerd door een vastberaden team met een sterke passie voor elektronische muziek. LLOSS richt zich op de relatie tussen elektronische muziek, kunst en scenografisch podiumontwerp. Het werd opgericht in 2018 en is sindsdien organisch gegroeid naar een vaste waarde in het evenementen- en clubcultuurlandschap. Het organiseert al meerdere binnen- en buitenevenementen, waarbij de focus het meest ligt op de jaarlijkse weekender, LLOSS Festival, in juli.

Met elk evenement, of het nu een clubavond is of twee dagen tijdens een festival, gaat LLOSS graag nieuwe uitdagingen en risico's aan. Dit door samen te werken met jong talent en hen de maximale vrijheid te geven om zoveel mogelijk te experimenteren en grenzen te verleggen. Door spannende samenwerkingen aan te gaan en nieuwe scenografische façades op te trekken, transformeren we ruimtes in unieke ervaringen voor iedereen die erbij betrokken is.

De muzikale programmering van LLOSS gebeurt met een open geest en grote aandacht voor artiesten met allerlei achtergronden. Zowel vrouwelijke als mannelijke artiesten, artiesten met een LGBTQIA+ achtergrond, artiesten met verschillende roots uit alle continenten, ... worden allesbehalve uitgesloten. De organisatie gelooft dat het streven naar een gelijke dansvloer zowel voor de booth als achter de decks gebeurt. De roosters van LLOSS zijn verfrissend, inspirerend en altijd verleidelijk.

Events

Kopfoto: ©

LLOSS Festival