Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van LLOSS Open Air 2023

15/04/2024 / Sophie Daniels

LLOSS Festival onthult programma voor zomerfestival

Met oa. Dana Montana, DC Noises en Kyra Khaldi.

Met trots kondigt LLOS 27 artiesten aan die zich bij hun voegen in de Schans Van Landmolen voor hun jaarlijks festival. De editie vindt plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2024.

LLOSS is een Antwerps evenementenconcept, opgericht en beheerd door een vastberaden team met een sterke passie voor elektronische muziek. LLOSS richt zich op de relatie tussen elektronische muziek, kunst en scenografisch podiumontwerp. Het werd opgericht in 2018 en is sindsdien organisch gegroeid naar een vaste waarde in het evenementen- en clubcultuurlandschap.

De lineup bestaat uit hedendaagse en opkomende artiesten met kinky back-to-backs, die alle dansers in extase brengen onder de ondergaande zon. 

Zo staat Dana Montana op de rol, een queer dj uit Oekraïne die opgroeide in België. Haar stijl? Techno van de jaren 90 gemixt met soms wat hardcore en trance. Ook in die trend draait Violently Happy, een Antwerpse opkomende dj die ook al op de affiche van Celebration Of Life stond te pronken. 

Ook de moeite om te checken is de Nederlandse/Tunesische Kyra Khaldi. Ze kanaliseert donkere, trippy, dromerige sonische landschappen, maar geeft ze een soulvol tintje.  

Zet ook zeker Vera Moro op je must see lijst. Deze in Brussel gebaseerde artiest vult sets met acid, trance en een touch van hyperpop. 

De kaartverkoop draait op volle toeren: vroege weekendtickets zijn reeds uitverkocht en ook de campingtickets zijn voor meer dan de helft uitverkocht.

Alle namen:

BAVR, DC Noises, Dj Qtie, Giorgio, Horder, Jessen, Renzi'99 b2b Egal, Vera Moro, Waltur, Chipo Chipo, Dana Montana, Dj Shoplifter b2b Kairos, Erykah, GGUUSSTT b2b Mosestheposer, Hotbox dj's, Jenepey, JulioJulio b2b Jon Slo, Karmaten, Kyra Khaldi, Low Orbit, OKO Stellar b2b Malo Z, Violently Happy

Kopfoto: ©

LLOSS

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête