Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Under Black Helmet

04/04/2016 / Sophie Daniels

#ONTDEKKINGVANDEMAAND: Under Black Helmet

Eigenlijk kennen we dit duo al een heel tijdje, maar ze zijn veel te goed om te laten liggen. Initieel ontdekte Moerbeck hen en liet hij hun prompt los op zijn label Code Is Law. En wat ze daar wisten neer te zetten, is op z’n minst wonderbaarlijk. Ze werden ondertussen al opgemerkt door grote artiesten, zo draaide Jef Mills hun Mute als openingsnummer op zijn Dekmantel set van vorige zomer.

Hun brute track If You Ever Had A Dream was liefde op het eerste gehoor. Wat een plaat. De intro is fantastisch en bouwt een hele hoop energie op. Ook Mute, dat op dezelfde EP uitkwam, is een pareltje. En ja, als je the29nov films kan strikken voor je clip, dan ben je al gewoon goed bezig.

In België hebben we ze nog niet weten langs te komen, maar hopelijk komt daar snel verandering in. Beluister hieronder alvast onze 3 favoriete platen van het duo.
 

Under Black Helmet - Have You Ever Had a Dream


 


 

Under Black Helmet - Mute


 


 

Under Black Helmet - Extraterrestrial Vessel (SPECTA vs. Under Black Helmet)


 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête