Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
underblackhelmet

23/12/2016 / Sophie Daniels

Beluister hier de nieuwe EP van Under Black Helmet en Moerbeck

Labelbaas Moerbeck -of Mørbeck- werd bekend toen hij in 2010 zijn eerste release uitbracht op het Berlijnse Vault Series. Daarna waren labels als Perc Trax, Soma en M-Rec aan de beurt. In 2013 was de tijd rijp voor een eigen label en stampte hij Code Is Law uit de grond. Ondertussen zit hij al aan release nummer 12 en stond er heel wat nieuwbakken talent op de roster. Eomac, Sawf, Sawlin, Stefano Moretti, ... ze kwamen allemaal voorbij.

Ook Under Black Helmet is kind aan huis op Code Is Law. Zijn eerste release haalde wereldpers en werd gedraaid door de grootsten ter aarde. Het werd ook meteen één van de populairste EP's die het label ooit voortbracht.

Where The Wild Things Are is de nieuwste parel van de Lithouwse producer. Samen met zijn patron, Moerbeck, nemen ze ieder twee nummers voor hun rekening.

Tracklist

A1: Mørbeck Feat. Wyad - Travel In Mind
A2: Mørbeck - Where The Wild Things Are
B1: Under Black Helmet - Staring Into Yellow Eyes
B2: Under Black Helmet - Misbehavior

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête