Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Kollektiv Turmstrasse

01/11/2020 / Sophie Daniels

De beste nieuwe releases van deze week (#15)

Je wekelijkse portie nieuwe muziek

Casual Treatment - Digital Afterlife [Quartz Rec]
Quartz Records verwelkomt de Franse producer Casual Treatment die zijn debuut maakt op het label met vier harde technotracks.

Locked Groove - Beam Me Up [Locked Groove Records]
Reeds de 11e release op de Belgische producer zijn eigen label. De EP telt drie nummers, onze favoriet? Hyperdrive!

Kmyle - Wasteland EP [Kmyle Records]
Na een aantal EP's op labels als Clergy, ARTS, Mord en een veelgeprezen album op Skryptöm, lanceert de veelbelovende Franse technoproducer Kmyle zijn eigen label.

Kollektiv Turmstrasse - Rebellion der Träumer X - The 10th Anniversary Remixes, Pt. 1 [Connaisseur Recordings]
Blindsmyth, Girls Of The Internet en het Belgische ELEFAN nemen alle drie een nummer van het 10 jaar oude album van Kollektiv Turmstrasse onder handen voor een remix.

Doppel - Vaulted [Einmusika Recordings]
De volgende op Einmusika is de Australische producer Doppel. Diepe en groovy melodieën vieren hoogtij op Vaulted.

Mia Mendi - Ascian [Isolabella Recordings]
De vierde release op Isobella Recordings is er eentje van het jonge duo Mia Mendi. Wat donkere disco, vocals die de climax inleiden en een verslavend deuntje. Prachtige plaat!

LA - Remember The Faces [Planet Rhythm]
'Remember the faces' of 'Remember de feestjes?' Het is maar wat je er in wilt horen. Luca Agnelli brengt onder zijn alter ego LA de 1996 EP uit op het Nederlandse Planet Rhythm label.

Sed Aria - You Did [trau-ma]
Nog geen 500 likes op Facebook maar hij kan wel Pan-Pot tot zijn grootste fans rekenen. Deze Canadese producer bracht You Did uit voor het Portugese trau-ma label. Zweverige techno for the win!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête