Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Charlotte de witte

04/10/2020 / Sophie Daniels

De beste nieuwe releases van deze week (#13)

Je wekelijkse portie nieuwe muziek

Fatima Yamaha - Day We Met 
Het nieuwe album, Spontaneous Order, van deze Nederlandse beatbaas verschijnt op 13 november. Deze week verscheen alvast een voorsmaakje.

Philipp Gorbachev - KOLOKOL Remixes
Het album van Gorbachev kreeg deze week opknapbeurt. Alle 10 nummers kregen een make-over van onder ander Marcel Dettmann, Inga Mauer en deze van Bejenec, onze ultieme favoriet!

Bonobo & Totally Enormous Extinct Dinasaurs - Heartbreak
Gekke samenwerking, maar wat voor één. We zien een andere kant van Bonobo, en dat kunnen we wel pruimen.

Charlotte De Witte - Rave On Time EP
4 harde beukers voor de reeds zevende release op haar KNTX label. Hiermee wilt ze, naar eigen zeggen, ons laten terugdenken en de tijden dat we nog op de dansvloer stonden.

Julian Jeweil & POPOF - Dance Escape
Deze twee Franse heren brengen hun eerste release uit op het Filth on Acid label van Reinier Zonneveld.

DAX J - End of Opulence EP
Op relatief korte tijd heeft Dax J naam weten te maken in de technoscene en dat komt dan vooral dankzij zijn snoeiharde en energetische dj-sets. Ook zijn EP's zijn uit hetzelfde soort hoort gesneden. Deze End of Opulence EP kwam deze week uit. Onze favoriet: Pulse Wave.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête