Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
TWAN

13/09/2016 / Sophie Daniels

TWAN en [KRTM] stellen samen 2 Boners EP voor

Op 14 september wordt de 2 Boners EP gereleased, een samenwerking tussen de Belgische producers TWAN en [KRTM].

TWAN heeft op korte tijd faam in heel België verworven als co-founder van RIMBU, een innoverend concept uit het Gentse dat al namen als Bas Mooy, Ansome en 138 wist te strikken voor hun feestjes. TWAN treedt zelf ook op als resident en toonde er al geregeld zijn gevoel voor industriële techno.

[KRTM] ging op 17-jarige leeftijd met zijn hard metal roots richting de Frenchcore, of beter gezegd: Pounding Industrial Hardcore. En dat hoor je ook wel terug in deze EP. Zeker in zijn solonummer, Speedboy, ontbreekt het niet aan core elementen (luister op 1min07).

Vier nummers telt 2 Boners, die alle vier Ansome-gewijs door het leven gaan. Dodge brengt wat meer tempo met zich mee, terwijl Boner meer in het rijtje van broken beats past. Viral, het officiële debuut van TWAN, zet stevig door en heeft mede door de acid invloeden een uniek karakter.

2 Boners komt op 14 september uit op het sublabel van Motormouth Records, Madback Records.

Tracklist

1 [KRTM] & TWAN - Boner (You Wanna See?)
2 [KRTM] & TWAN - Dodge
3 [KRTM] - Speedboy
4 TWAN - Viral

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête