Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Gary Beck

17/11/2016 / Sophie Daniels

TGV techno van Gary Beck op nieuwe Stupid Advert EP

Wat waren we blij toen we de eerste deuntjes van deze nieuwe EP hoorden. Weer die goeie oude Gary Beck wapens die we van hem gewoon zijn. In 2007 zette hij voet in de technowereld en inmiddels heeft hij zijn eigen imprint BEK Audio en bracht hij werk uit op onder meer Drumcode en Cocoon. Na zijn gevierde Barefoot Sunday EP afgelopen zomer, laat Gary Beck weer een nieuwe EP op ons los.

De Stupid Advert EP komt op 6 december uit op zijn eigen BEK Audio label. Concraze is voor ons wat minder. ST11 staat op een verdiende tweede plaats en Stupid Advert met stip bovenaan. En als je denkt dat het begint te vervelen, geeft hij weer zijn handelsmerk te prijs. Pompende techno zoals alleen hij het kan.

Tracklist

A - Gary Beck - Stupid Advert
B1 - Gary Beck - Concraza
B2 - Gary Beck - ST11

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête