Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

31/10/2016 / Sophie Daniels

Rrose heeft debuutrelease klaar voor Functions Infrastructure New York label

Rrose is een producer die vooral in 2016 furore wist te maken. Zijn stijl kan je het best kenmerken onder de noemer abstracte techno met avant-garde invloeden. Tegendraads en spacey tegelijkertijd. Met zijn optredens op Dekmantel en Berghain bouwde hij een selecte fanbase op die later heel veel muziekliefhebbers kon verleiden.

Nu gaat die Rrose een EP uitbrengen op het label van Function. Een man die we kennen van releases op Sandwell District en Ostgut Ton. De Amerikaanse producer zit al zo'n 20 jaar in de scene en heeft als Berghain resident al vele watertjes doorzwommen.

De EP, genaamd Arc Angel, komt in november zowel digitaal als op vinyl uit. De release gaat gepaard met een heel stel feestjes, zo gaan ze op 18 november langs in Berghain voor een live show en staan ze ook in Los Angeles. Meerdere tourdata worden binnenkort bekend gemaakt.

Tracklist

A Arc Unknown
B1 Specimen 2
B2 Specimen 3

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête