Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Voltage Festival

21/02/2017 / Sophie Daniels

RIMBU, CultUs, Ohm en From Another Mind zijn stagehosts van Voltage Festival

Technotoeristen opgelet! Voor het derde jaar op rij wordt de Transfo in Zwevegem op 29 en 30 juli ingepalmd door Voltage Festival. De line-up van vorig jaar was zeer accuraat en die van dit jaar wordt eigenlijk niet anders. Gespreid over twee podia, zowel in- als outdoor kunnen de bezoekers losgaan op de muziek van gerenommeerde internationale artiesten. Ja, je leest het goed. Dit jaar zullen er slechts twee podia zijn. Voelen we daar een resem grote jongens aankomen?

Als het van de stagehosts afhangt, hoeven we daar alvast niet over te twijfelen. Op zaterdag palmen RIMBU en CultUS elk een stukje van het unieke Transfo-terrein in. Op zondag staan Ohm en het Duitse From Another Minddan weer garant voor een stevig slotakkoord.

Met RIMBU en From Another Mind nodigt het festival twee nieuwe spelers uit die in 2016 de technoscene bestormden. RIMBU groeide in no-time uit tot één van de grootste techno concepten in België dankzij hun scrupuleuze line-ups. From Another Mind wist dan weer internationaal een grote doorbraak te maken op slechts drie releases tijd.

https://www.youtube.com/watch?v=LANTNSfvem8

Labelbazen SHDW & Obscure Shape zijn dankzij hun kenmerkende melodische en op trance-geïnspireerde techno dan ook momenteel internationaal sterk aan het doorbreken en houden op Voltage Festival voor het eerst in 2017 halt in België! CultUs is dan weer een sideproject van de mensen achter Ohm waarbij er meer wordt ingezet op house. Een concept waar ze dit jaar na enige radiostilte weer mee willen uitpakken.

De kaartverkoop begint op 22 februari en op 28 februari mogen we de eerste namen weten.

Zaterdag 29.07
Indoor: RIMBU
Outdoor: CultUS

Zondag 30.07

Indoor: From Another Mind
Outdoor: Ohm


Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête