Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
DJ Hell

08/05/2018 / Sophie Daniels

Rave legende DJ Hell zakt af naar Kompass

De Duitse alleskunner komt zijn kunsten tonen in Kompass.

DJ Hell is een fenomeen. Eigenaar van een zeer succesvol label, Gigolo records, heeft duizenden dj gigs op zijn naam, 3 albums als artiest, een voetbal coach licentie, 4 music awards, een 1965 Ford Mustang en hij heeft ook nog eens zijn eigen club. Het is bijna 30 jaar geleden dat Helmut Geier, beter bekend als DJ Hell, de naald op zijn eerste track zette. De Duitse producer gaat al jaren mee en is nog zeker niet van plan om er mee te stoppen.

Zijn met techno, electro en house gefundeerde sets zijn zowel aanlokkelijk als opwindend. Visualiseren met muziek is het stokpaardje van Hell. Van electronic body music tot electro tot techno, verantwoordelijk voor de doorbraak van artiesten als Zombie Nation, Miss Kitten & The Hacker, Fischerspooner, David Caretta en vele anderen. Zelfs samenwerkingen met playboy oprichter Hugh Hefner en P.Diddy verschenen op Gigolo records dat zijn naam hiermee meer dan waar maakt. Hij is van alle markten thuis.

Hieronder kan je zijn set beluisteren die hij eind 2017 in de Boiler Room neerzette. Hij komt niet vaak naar België dus ga 'em zeker uitchecken in Kompass op vrijdag 11 mei!

https://www.youtube.com/watch?v=QJSbISx8dCU