Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Horta Galerij

22/01/2018 / MATHIES WOUTERS

Listen! Festival schotelt indrukwekkend programma voor

Het is nog maar de derde editie van het Brusselse festival Listen!. Maar met een line up om duimen en vingers bij af te lekken, is het hoog tijd om dit festival serieus te nemen.

Tijdens dit vierdaags evenement kan je naast de dansbenen losgooien ook genieten van conferenties, workshops, showcases en nog veel meer. Ideaal gelegen in het multiculturele Brussel en een verrijking in Belgisch festivalland. Hou 29, 30, 31 maart en 1 april dus maar zeker vrij, zodat er nog veel edities mogen volgen.

Listen! beschikt over verschillende locaties zoals La Madeleine en de Beursschouwburg waar concerten zullen doorgaan, maar de hotspot gedurende het festival zal de Horta galerij zijn. Een knappe locatie, dat verdient een knappe line up moet de organisatie gedacht hebben. Zullen hier de dansplaten komen opleggen: Mount Kimbie & Actress (DJ-set), Antal, Hunee, Bicep, Floating Points, John Talabot, Lefto, Byron the Aquarius, Mr Scruff, Cid-Rim (live) en nog veel meer lekkers.

Gevarieerde genres maar vooral stuk voor stuk ijzersterke artiesten. De rest van de line up wordt aangevuld met getalenteerde Belgen die zich kunnen bewijzen aan een groot publiek. Op donderdag slaan Stroom en Crevette Records de handen in elkaar met een openingsconcert in Flagey met Johnny Nash & Suzanne Kraft als hoofdact. Vrijdag mogen de hiphoppers onder ons dan weer hun mouwen opstropen, want A Slice Of Pie en Back In The Dayz (het management van ene Roméo Elvis) zullen voor een stomende avond in Flagey zorgen.

Binnenkort ongetwijfeld nog meer informatie over de workshops en showcases. De combi tickets waren op 24 uur (serieus!) allemaal de deur uit, dagtickets zijn wel nog te verkrijgen via hun website. Wij worden al een beetje zenuwachtig!