Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

30/06/2016 / Sophie Daniels

Homofobe uitspraken blijven Ten Walls volgen

Iedereen kent het verhaal van Marijus Adomaitis aka Ten Walls wel waarbij hij in een Facebook-post vorig jaar uithaalde met homofobe uitspraken. Hij werd uitgespuwd door menig artiesten én fans en zelfs zijn carrière leek ten einde te komen. Heel wat festivals zoals Pukkelpop, Sonar en PITCH  haalden hem prompt van de affiche. En het ziet er naar uit dat zijn opmerkingen hem dit jaar ook blijven volgen.

2016 bleek een nieuwe start voor de producer met nieuwe nummers en hij was klaar om weer aan de top te spelen, maar niets is minder waar. Op 4 juli moest hij aan de bak op een feestje van Circoloco in DC10, maar daar werd hij van de affiche gehaald na heel wat negatieve opmerkingen over zijn booking.

Zo uitten onder andere Pearson Sound en Midland hun ongenoegen.

Booking Ten Walls is so whack. There are literally 100s of DJ's to pick from, what he did was no mistake, it was a sustained hateful tirade.


— Midland (@midlandsound) 29 juni 2016
Did I really just read correctly that Ten Walls is playing the next Circo Loco in Ibiza on Monday?

— Pearson Sound (@pearsonsound) 29 juni 2016
Ook Ten Walls had een antwoord op alle heisa.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête