Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto van Circoloco Belgium 2024, in opdracht van Circoloco

03/08/2024 / Sophie Daniels

Circoloco maakt zich op voor derde editie in Puurs

Na een uitverkochte editie vorig jaar keert het Spaanse succesrecept terug

Fort Liezele kleurt op zaterdag 24 augustus weer rood. Met dank aan Circoloco, het beruchte feestconcept uit Ibiza dat sinds 2022 ook vaste voet aan grond kreeg in België. Het concept zag het levenslicht in 1999 als een maandagse afterparty op Ibiza, en groeide uit tot een wereldwijd merk dat lifestyle en muziek combineert.

Waar vorig jaar het Duitse collectief Keinemusik nog op de affiche stond - dat toen nota bene zijn enige Belgische doortocht maakte - doet de lineup van dit jaar zeker niet onder.

Zo maakt het Zwitserse duo Adriatique zijn doortocht, alsook Desiree - de Zuid-Afrikaanse stond eerder dit jaar ook geboekt op Paradise City. Konstantin doet een back-to-back met Map.ache en ook Dixon, DJ Koze en Chris Stussy zijn verzekerd van een spot.

Ohja, check ook zeker Mahmut Orhan, een Turkse producer die melodische deep house perfect weet in te weven met Turkische invloeden. 

Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar via de website. Je betaalt 60 euro voor een dagticket en 199 euro als je de hele dag backstage wilt feesten.

Kopfoto: ©

Céderic Vandenberghe

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête