Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Circoloco at Park Fort Liezele

03/07/2023 / Dieter Holvoet

Circoloco komt terug naar België met o.a. Keinemusik en Âme

Een jaar later zullen ze opnieuw Park Fort Liezele in Puurs onveilig maken

Circoloco, het beruchte feestconcept dat zijn origine kent in 's werelds bekendste feesteiland Ibiza, zal na een eerste succesvolle editie vorig jaar opnieuw landen in Puurs. De locatie is Park Fort Liezele, een idyllisch park dat voor één dag weer wordt omgetoverd tot elektronisch muziekparadijs.

De highlight van de dag is voor ons ongetwijfeld het optreden van Keinemusik, da's &ME b2b Adam Port b2b Rampa. Vorig jaar betekende Voodoo Village hun eerste gezamenlijke optreden ooit onder de Keinemusik-noemer in België, in augustus komen ze naar Puurs voor meer van dat lekkers. Deep, melodic, progressive, het maakt al niet uit wat je het noemt: het resultaat is euforische, melancholische feelgoodmuziek. Check maar eens hun set op Burning Man vorig jaar, of de nieuwe 'The Rapture Pt. III' die &ME onlangs uitbracht.

Wat is er dan zoal veranderd tegenover vorig jaar? Deze keer verdubbelen ze de capaciteit naar 10 000 dagbezoekers en kunnen ze het feestje laten doorgaan tot 01:00 (2 uur later dan vorig jaar). Het festivalterrein wordt dus aanzienlijk vergroot en ook het podium wordt in een nieuw, maar toch nog rood jasje gestoken.

Foto  van Circoloco at Park Fort Liezele, in opdracht van Circoloco
© Circoloco
Foto  van Circoloco at Park Fort Liezele, in opdracht van Circoloco
© Circoloco

Volledige lineup (A/Z)

Âme
Anotr
Carlita
Keinemusik (&ME vs Adam Port vs Rampa)
Luciano
Roman Flügel
Sossa

Tickets

Tickets voor deze dag en nacht kosten je €61.50, da's €10 meer dan vorig jaar. Mensen die nood hebben aan hun eigen plekje kunnen voor €189 een VIP-ticket kopen dat hun toegang geeft tot het VIP-deck.

Kopfoto: ©

Dylan

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête