Overslaan en naar de inhoud gaan
menu

16/04/2018 / Sophie Daniels

Floorfiller Festival lost volledige line-up

Het Limburgse festival heeft alle namen bekend gemaakt.

Met onder meer Enrico Sangiuliano en een back-to-back sessie met Roberto Capuano en Luigi Madonna is de affiche van het zomerfestival helemaal volledig. "De puzzel waar maanden hard aan is gewerkt, ligt er", klinkt het bij de organisatie.

Floorfiller Festival vindt dit jaar pas voor de derde keer plaats, maar heeft zich in een mum van tijd bij de grote Belgische muziekfestivals gevoegd. Naast de nieuwe namen als Matador en Reinier Zonneveld keren ook namen als Cellini, Joyhauser, Flashmob, Michael Klein en Reelow naar het evenemententerrein van Alden Biesen net zoals vorig jaar terug.

Daarnaast zullen ook jonge technowolven WUTZ, Jeroen Meertens, Klaps, J. Køps en Joris Biesmans het podium betreden. En vooral die laatste is aan een opmars bezig in technoland. Als sound engineer bij de befaamde Watergate club in Berlijn kreeg hij al eens de kans er te draaien. Zijn laatste productie was een remix voor het Franse trio dOP, hieronder te beluisteren.De hele line-up en meer informatie vind je terug op de website.