Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

30/05/2016 / Raisa Moureau

Floorfiller Festival strikt Belgische toppers (23+24/7)

Met deze grijze, regenachtige dagen kunnen we er alleen maar van dromen. Feesten in de zon op een unieke locatie met een fris pintje en toptechno. Markeer 23 en 24 juli dus al maar goed in je agenda want dan gaan we samen met Floorfiller dansen onder een stralende zon op heerlijke technobeats op het kasteeldomein van Alden Biesen.

Vanaf vandaag kan je tickets bestellen voor Floorfiller Festival. In het begin kondigde de organisatie aan dat ze voor één dag feestplezier gingen daar in Bilzen. Door de grote belangstelling van het publiek en door het harde werk van Floorfiller, wordt het feestplezier gewoon verdubbeld. Dat wordt twee dagen vollebak dansen en genieten. Voorlopig geven ze nog niets van de line-up vrij maar geloof ons maar dat het echt een dikke affiche gaat worden. Waarom? We zouden natuurlijk What Happens niet zijn als we nog helemaal niets zouden weten van wat we mogen verwachten.

We lichten een klein tipje van de sluier, 4 toptalenten van eigen bodem zullen alvast present zijn. Wie? Raad vooral zelf.

1. Antwerpse schone - Exhale - Second State
2. Rechtendoor techno - Poulain van Dave Clarke - aka Radical G
3. Solo since 2016 - Antwerpse Prins - Resident Tomorrowland Brasil & Tomorrowland Atlanta
4. Tech-house - When The Sun Goes Down - Aella music

Geraden? Dan weet je zeker dat het al de moeite is om die tickets te bemachtigen. Zeker als je weet dat de headliners nog moeten volgen! Wie snel is wordt beloond. Voor een early bird weekendticket betaal je slechts 25 euro, voor een dagticket is dat 15 euro. Voor ons is de keuze alleszins snel gemaakt!