Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Extrema Outdoor Afterparty Kompass Klub

15/12/2016 / Raisa Moureau

Extrema Outdoor Belgium 2017 pakt uit met grootste affiche ooit

Die gure winterdagen laten ons al terug verlangen naar warmere zomeravonden en ... festivals. Als je zoals ons van techno houdt, dan vind je Extrema Outdoor waarschijnlijk ook het beste festival van Belgische makelij. Want zeg nu zelf, de line-up waar zij jaarlijks mee op de proppen komen, dat is gewoon buitengewoon.

Vorig jaar haalden ze onder andere Recondite, Nina Kraviz, Jeff Mills, Blawan, Carl Craig, Seth Troxler, Bjarki, Scuba, Loco Dice en Pan-Pot naar de Limburgse velden. Het was een bom van een line-up en wij waren erbij op dag 1, dag 2 en dag 3. In 2017 zal Extrema Outdoor Houthalen inpalmen op 2, 3 en 4 juni. En als we Ugur Akkus -organisator van het festival- mogen geloven, wordt de line-up de grootste affiche in de geschiedenis van XOBE.

"
We kunnen haast niet wachten om de namen bekend te maken, zo opgewonden zijn we! Dit jaar hebben we echt de grootste line-up sinds de start van het festival. Meer dan 100 artiesten spelen op 7 verschillende stages gedurende het verlengd Pinksterweekend begin juni. - Ugur Akkus


Als we zien wat Extrema Outdoor al allemaal heeft waargemaakt de laatste jaren, geloven we Ugur toch wel op zijn woord. Voor zij die met ons meegeloven is er goed nieuws: 20 december gaat de pre line-up ticketverkoop van start. Tot de eerste lading namen van de affiche bekend gemaakt wordt, krijg je 10 euro korting op je XO ticket. Een ticket voor vrijdag heb je dan al voor 29 euro op zak en een weekend ticket voor 99 euro.

Kom al helemaal in de mood met deze beelden van vorig jaar:FOTO DOOR WOUTER MAECKELBERGHE 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête