Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Dutch Dance Quiz

21/10/2020 / Sophie Daniels

Dutch Dance Quiz: quizzen vanuit je luie zetel

Een trip down memory lane

Nu ADE dit jaar niet kan doorgaan wegens Corona, vond Mary Go Wild-gezicht Arne van Terphoven het wel tijd voor een kleine vervanging in de vorm van een quiz. Drie weken lang presenteert hij - samen met Vivienne van den Assem - vanuit de Elementenstraat de Dutch Dance Quiz, een voortzetting van het geschiedenisboek Mary Go Wild en de tv-reeks 30 Jaar Dutch Dance.

De opzet is simpel, de quiz is bijna een volwaardige tv-uitzending, waar je met een tweede scherm of een speciale app bij kunt quizzen. In de quiz spreken bekende koppen uit de geschiedenis de deelnemers toe, waaronder Erick E, Chuckie, Mental Theo, Jaydee, Martin Garrix, Joris Voorn, oud-TMF presentatrice Fabienne de Vries en pionier Ted Langenbach.

De Dutch Dance Quiz moet tot gevolg hebben dat je in de huiskamer de stoelen weg schuift om je eigen feestje te bouwen. Dat hoef je ons geen twee keer te zeggen!

Hier zie je hoe de eerste quiz er aan toe ging.

Je kunt niet meer interactief meespelen met de quiz, omdat dit een herhaling is. Maar als je helemaal bent opgewarmd na het kijken van deze eerste aflevering, zorg dan dat je aanstaande zaterdag om 21:00 klaar zit voor aflevering 2, deze wordt uitgezonden via dutchdancequiz.nl.

Facebook event
Kijken & spelen zaterdag 21.00 uur op dutchdancequiz.nl

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête