Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Charlotte De Witte

26/03/2017 / Sophie Daniels

Mary Go Wild strikt Charlotte de Witte voor eerste release

Mary Go Wild is een begrip in het Amsterdamse. Een instituut als het aankomt op de Nederlandse en Europese dancescene. De winkel annex uitgeverij lanceerde afgelopen maand twee labels, waarvan de een gewoon Mary Go Wild heet, en de ander Mary Go Wild Black.

En op die laatste maakte onze Charlotte de Witte haar debuut. Momenteel gaat ze als een speer met relaeses op Turbo Recordings en features op de opkomende Fabric 87 compilatie van Alan Fitzpatrick. Haar nieuwe EP, Voices Of The Ancient is een dromerige techno track met een mysterieuze fluisterende vocal in verwerkt. Er wordt ook een Keith Carnal én Black Asteroid remix van deze track aangeboden.

Wie Charlotte de Witte kent, weet dat ze het graag donker en eentonig heeft. En ook voor deze plaat doet ze niet onder. In een exclusief interview met Beatport gaat ze wat dieper in haar nieuwe plaat. Deze beauty van een release ligt sinds 24 maart in de winkel.


Tracklist


1. Voices Of The Ancient (Original Mix)
2. Lost (Original Mix)
3. Voices Of The Ancient (Keith Carnal Remix)
4. Voices Of The Ancient (Black Asteroid Remix)

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête