Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

15/02/2016 / Sophie Daniels

Mary Go Wild #1: Joris Voorn & Joran van Pol - Sonic Highway

Mary Go Wild is een vinylclub uit het Amsterdamse dat elke maand exclusieve of net iets minder exclusieve platen opstuurt naar je thuis. Wij kochten ons meteen een abonnement van een jaar en kregen deze week onze eerste plaat aan. 12 maanden, €150. Een hele goede deal als je het mij vraagt. Je weet op voorhand niet welke plaat je nu juist krijgt, maar wees er maar zeker van dat het de moeite is.

Deze maand kregen we een wel héle speciale druk in onze bus. Rejected, het label van Joris Voorn en Edwin Oosterwal, bracht een limited edition van 200 blauw gekleurde platen uit en gaf deze vrij aan Mary Go Wild. Ik heb nummer 134. Gehandtekend door Joris Voorn en Joran van Pol themselves. Ha, wie kan dat zeggen. (Ik en 199 anderen om correct te blijven)

Power on. Boxen aan. Naald goed leggen. Volume op niveau vijf en draaien maar. Het is eigenlijk gewoon al fantastisch om die mooie azuurblauwe plaat te zien toeren op m'n platenspeler.

Het eerste nummer is een remix van Joris Voorn zelf, het tweede heeft Joran van Pol onder handen genomen.
Langverwacht, grijsgedraaid en nu dan eindelijk op vinyl: let's go for a ride met deze limited en very special edition van Joris Voorn en Joran van Pol's instant classic. Voor het eerst gehoord in 2014 en sindsdien niet meer uit je kop te krijgen: hier is Sonic Highway! Een release van vriend en held Joris en zijn protégé Joran die speciaal voor de vinylclub in 200 stuks is uitgebracht door Rejected. Hit the road Jack!

-Mary Go Wild

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête