Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Tom Dazing

13/11/2016 / Sophie Daniels

Met deze Predator EP keert Tom Dazing terug naar Belgische roots

Hij baande zich als dj een weg van lokale feesten in de Oost-Vlaamse provinciestad naar nationale toppers als ADE, Tomorrowland en Fuse. Tom Dazing is een Belg om trots op te zijn.

Hij was één van de eerste die iets uitbracht op Coincidence Records en tekende ook vele malen present op hun label nights. Deze Predator EP, die in december in de rekken ligt, is reeds zijn vijfde wapenfeit voor het Belgische technolabel. Naast Coincidence bracht hij ook muziek uit op Thrill Recordings -zijn eigen label, MB Elektronics, Toys For Boys en Trapez.

De tracks zijn gebaseerd op de gelijknamige actiefilm Predator en hebben een donkere en soms agressieve gloed over zich heen. Waar Scar zicht meer focust op de bleepy techno, gaat het er bij Recon al iets agressiever aan toe. Chopper hoort dan weer in het actievere technostraatje.


Tracklist


Tom Dazing - Scar (Original Mix)
Tom Dazing - Recon (Original Mix)
Tom Dazing - Chopper (Original Mix)

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête