Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Cleric

30/08/2017 / Sophie Daniels

Cleric start nieuw label en SP-X verzorgt de eerste release

Cleric lanceert zijn nieuwe label PROJEKTS met een release van de Brusselse producer SP-X. En dat is op z'n minst wel merkwaardig te noemen want heel productief is SP-X de afgelopen twee jaar niet geweest.

Contours Of The Soul telt als de eerste release sinds zijn Moving Through Mirrors-trilogie voor Peter Van Hoesens Time To Express label in 2015. Zijn EP voor PROJEKTS, die een Cleric remix bevat, ligt eind september in de rekken. Recent werd ook bekend gemaakt dat de Belg het nieuwe lid is van het Form And Function label en dat er een internationale tour op het programma staat. We hebben het laatste dus nog niet gezien van SP-X.

PROJEKTS is al het tweede label van Cleric. Begin 2015 lanceerde hij Clergy, een label dat al onderdak bood aan artiesten als Wrong Assessment en Dax J (die je binnenkort aan het werk kan zien op Floorfiller). Cleric zelf bracht al platen uit op Len Faki's Figure en Emmanuels ARTS.


Tracklist


01. Textures Of Thoughts
02. Process Control
03. Lost On Arrival
04. Lost On Arrival (Cleric Remix)

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête