Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Black Mass

11/04/2022 / Pieter-Jan Nerinckx

Event in de kijker: Black Mass w/ Somniac One & Noneoftheabove

Na heel wat uitstel door, jullie kunnen het waarschijnlijk al raden, de coronacrisis, kan het eerste event van booking agency Black Mass op 7 mei eindelijk doorgaan! Oprichters Robin (Wanton), Valentin (Savagery) en Hanne hebben al enkele getalenteerde dj’s en producers zoals D.N.P , Giselle GuedesIlliya KorniyenkoLarenLEKKE en Pulsɘs onder hun hoede genomen.

Voor hun allereerste rave brengen ze niemand minder dan de Litouwse producer en dj Somniac One naar de Gentse Minus One. Zij behoort tot de top van de nieuwe hardcore generatie en releaste al via PRSPCT Recordings, RAW en DSNT. Zij wordt vergezeld door Noneoftheabove, één van Nederlands meest succesvolle duo’s in de hardere regionen van de technoscene. Daarnaast zullen de Belgische dj’s Cancel en V.A.RR het agency representeren achter de decks. Maar dat is nog lang niet alles, The Rave In Peace Soundsystem zal instaan voor het geluid. Dat wordt dus knallen geblazen!

Twijfel je nog om te gaan? Dan zou ik niet te lang meer wachten, want de second wave is alweer bijna uitverkocht. Info en tickets vind je hier.

Kopfoto: © Black Mass

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête