Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

13/10/2016 / Sophie Daniels

Abdulla Rashim keert terug naar Northern Electronics

Het eerste solo werk van Abdulla Rashim in 2016 is een feit. Daarvoor keert hij terug naar zijn geliefde Northern Electronics, het label dat hij in 2013 oprichtte. Acronym, Varg en Korridor zijn artiesten die in de loop der jaren mee met het label gegroeid zijn.

2016 was hét jaar voor de jonge Zweed, met optredens op Dekmantel, Paral-lel Festival, Into The Valley en Drift Festival. Rashims nieuwe EP, Of Water And The Spirit, is tevens zijn eerste solo werk dit jaar voor Northern Electronics en telt drie nieuwe nummers.

Op de website van clone kan je het stukje meditatieve techno al eens beluisteren. Dit jaar kan je Rashim nog twee maal in België spotten: op 18 november op Terminal 02 en op 3 december op Extrema Noir.

Tracklist

01. Vestal Witness
02. Of Water And The Spirit
03. Proceeding To Infinity

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête