Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Charlotte de Witte

09/12/2017 / Sophie Daniels

Nieuwe EP in de maak voor Charlotte De Witte op NovaMute

In 2017 bracht ze drie EP's uit. We kunnen gerust stellen dat dit een topjaar was voor Charlotte De Witte. En ook in 2018 gaat ze op dat élan verder. Op 26 januari brengt ze haar Brussels EP uit op het Britse NovaMute label. De nieuwe EP zal uit drie tracks bestaan waaronder 'Brussels', 'Control' en 'Look Around You'.

NovaMute is de figuurlijke dochter van het legendarische Mute label. Het bestaat eigenlijk al sinds de jaren '90, maar bracht toen vooral klassiekers van begeerde artiesten à la Richie Hawtin en consorten. Sinds 2017 bliezen ze een nieuwe wind door hun label en vierden dat al met releases van Terence Fixmer en Nicolas Bougaïeff. In januari is Charlotte aan de beurt.

Hieronder kan je al een voorproefje bekijken van haar EP.

https://www.youtube.com/watch?v=mbK1a8vDUKE

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête