Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Linear Straight

07/01/2017 / Mathies Wouters

Linear Straight op ruimtemissie voor Deep Space Series

Deep Space Series is een concept dat uit de grond werd gestampt door Hendrik Bergs, beter bekend als KlanK. Ondertussen heeft hij toch al een leuk lijstje namen bijeen gekregen voor zijn Deep Space Series. Na onder meer AlderaanTarek SoltaniJoachim Spieth en Patterns of Perception meldde nu Linear Straight zich aan voor zijn ruimtemissie.

Een uur en vier minuten lang duurt de reis en een andere beschrijving dan seriously super spacy kunnen we niet bedenken. 200% live en allemaal eigen materiaal: dat Linear Straight geniaal was, wisten wij natuurlijk al. De take-off duurt een kleine 5 minuten alvorens op te stijgen en ons langs allerlei vreemde sounds en bleeps te loodsen.

Duister, soms beangstigend, maar wel geordend door de marcherende beat waardoor we Houston toch nog gerust kunnen stellen. De ideale soundtrack voor uw roadtrip by night wat ons betreft.Check zeker ook de andere Deep Space Series op hun soundcloud voor meer alien beats en black hole sounds.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête