Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
skymn

25/01/2017 / Mathies Wouters

Luister hier naar de nieuwste Deep Space Series

Een dikke twee weken geleden stuurde Deep Space Series Linear Straight nog op ruimtemissie en nu komen ze alweer met hun volgende artiest op de proppen. Voor serie 17 kreeg Berlinboy Discrete Circuit een goed uur carte blanche van oprichter Hendrik Bergs, maar aan ons verklapte hij ook al de namen voor de volgende twee artiesten!

Discrete Circuit begon in 2012 als een duo, maar is tegenwoordig nog enkel het soloproject van Andreas Horn. Zijn stijl omschrijft hij zelf als een combinatie tussen the vibrancy of Berlin and the soul of Detroit. Hij is onder meer de motor achter de AWAY parties in Berlijn, wat ook meteen de naam is van zijn vinyl label. Na zijn eerste EP Machine Code in  2015 volgde begin vorig jaar zijn tweede volledige EP Redial. 

Voor zijn Deep Space Series houdt Discrete Circuit zich aan de stijl die we in de meeste sets terugvinden. Diep, experimenteel, donker, alhoewel Andreas halverwege het toch iets luchtiger maakt met wat junglekruiden en de spacegeluiden even achterwege laat. Voor het overige is het een set met veel acid sounds en electro beats, maar smaken doet het zeker!En zoals eerder vermeld hebben wij nog wat exclusief nieuws kunnen bemachtigen, want ook Skymn en Parheim zullen zich van hun diepste kant laten zien binnenkort!

De Zweed Skymn brengt duistere techno op de labels Hypnus Records en Nordanvind, terwijl Parheim een producer is uit het Gentse. Op zijn Soundcloud kunnen we lezen: Enjoy your body, use it every way you can. Dat past naar onze mening perfect bij de toon van Deep Space Series.

Snel dus meer ruimtereizen verwacht, onze helmen staan al op!