Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Deep Space Series

07/05/2016 / Sophie Daniels

Deep Space Series maakt volgende reeks artiesten bekend

Deep Space Series is een concept dat uit de grond werd gestampt door Hendrik Bergs, beter bekend als KlanK. Met zijn Technoïd-crew heeft hij al al heel wat grote namen gehaald en wordt hij in heel België geroemd als de perfecte warm-up dj. Zijn Deep Space Series project staat al volgeboekt tot 2017 en binnenkort mogen we ook een paar showcases verwachten.

In Deep Space Series gaan complexe producties gepaard met meditatieve en grimmige muziekstukken. Voordat het bij de climax aanbeland, komt de luisteraar terecht in een zwerm van korrelige samples en diepe bastonen die een melancholische sfeer oproepen. Amai, dat was een hele boterham. Ondanks de complexe productie is de mix zo in balans en subtiel dat het voor altijd door zou mogen gaan zonder dat het gaat vervelen. Er zijn al zeven afleveringen achter de rug, maar Hendrik heeft nog veel meer voor ons in petto.

Foto Klank aka Hendrik Bergs


Zo mag hij binnenkort ook nog Alderaan -wiens podcast je hier beneden al kan checken-, Sept, Joachim Spieth en John Osborn op zijn palmares zetten. Alderaan bracht al platen op het Argentijnse MindTrip aan het licht en krijgt onvoorwaardelijke steun van artiesten als Henning Baer, Tensal, Marcel Dettmann, Bas Mooy en Etapp Kyle.Joachim Spieth kennen we vooral als labelbaas van het bekende Affin Records waar Abstract Division, Audio Injection en Keith Carnal wel eens een plaatje voor durven uitbrengen. John Osborn is zelf ook labelbaas maar dan van TANSTAAFL.

05 mei 2016 | DSS 008 by Alderaan
15 mei 2016 | DSS 009 by Sept
01 juni 2016 | DSS 010 by Joachim Spieth
15 juni 2016 | DSS 011 by John Osborn