Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

17/06/2017 / Sophie Daniels

Labelbaas Emmanuel komt met release op eigen label ARTS

Aaaah, ARTS. Het label van Emmanuel, dat de laatste jaren releases aan de lopende band uitbrengt, heeft deze keer een release klaar van de labelbaas himself. Diamond & Ashes is de naam, techno is het credo.

Emmanuel is gezegend met een bijzondere muzieksmaak. Op zijn label bracht hij al releases voort van vooruitstrevende artiesten als Sawlin, Jonas Kopp en Farrago. Op 14 juli brengt die Farrago trouwens samen met zijn Amelie een plaat uit op het label.

De titeltrack Diamonds is een duistere track die zich onttrekt tot ultiem dansvloermateriaal. Ashes start met een dromerige intro die overgaat tot een uiterst gedetailleerde compositie van opgetrommelde beats. Twee absolute topplaten die al steun krijgen van Dax J, Ben Klock en Amotik.

Diamonds & Ashes is uit sinds 16 juni. Hieronder kan je de EP beluisteren.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête