Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Farrago

03/03/2017 / Sophie Daniels

Farrago is on-point op nieuwe ARTS-release

De 26ste release van het ARTS label van Emmanuel kleurt voor eventjes heel Belgisch. Sam Delieart, U beter bekend als Farrago, brengt zijn eerste plaat voor het label. Where Angels Go Trouble Will Follow is een strak gecureerd staaltje nieuwe muziek van de man. Samen met zijn verloofde, Amelie Lens, tourde hij een tijd geleden het Oostelijk halfrond zo goed als af en is hij een veel gevraagde gast in de Belgische clubs.

Farrago opent gedurfd met Her. Na het fabuleuze intermezzo floept de drumcomputer weer aan. Opgepompte baslijnen, overstuurde kicks en een heerlijke melodie vormen de plaat om tot eentje die blijft hangen. Where Angels Go vliegt er dan weer meteen met basrijke beats in.

De B-kant heeft met I Serve een minimalistische grandeur in petto, Trouble Will Follow is dan weer een heerlijke clubtrack. Dat op zijn enigszins vluchtige debuutplaat nog niet alle cilinders op vol vermogen blazen, geeft niets. Potentie genoeg. De digitale versie is te koop vanaf 3 maart.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête