Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Emmanuel

27/08/2017 / Sophie Daniels

Emmanuel kondigt tweede full album aan

We hebben al veel over hem geschreven. Maar deert ons dat? Neen. Als je een goede plaat uitbrengt, zijn wij verplicht daar over te schrijven. En laat Emmanuel nu net de man zijn die altijd uitpakt met goede platen.

Deze keer is zijn tweede album aan de beurt. De man is niet alleen patron van zijn goed draaiend label ARTS, maar ook zijn sublabel Artscore is aan een opmars bezig ondanks de jonge leeftijd van het label. Getuige de welontvangen plaat van I Hate Models die vorige maand verscheen.

2012 was het jaar van Emmanuels debuutalbum, The Man With No Shadow. Meteen een voltreffer voor de connaisseurs, het plebs wist toen nog niets van deze talentvolle producer af. Hoe dan ook, vijf jaar later was het wel eens tijd voor een vervolg. Rave Culture is het tweede album van de Italiaanse producer. Het album komt uit op Artscore, een sublabel van ARTS.

Op 25 september ligt het album in de rekken. Hieronder kan je alvast een voorproefje van het album beluisteren.

https://www.youtube.com/watch?v=uNFmaaF1J-4

Tracklist


A1 Shinobi 忍び
A2 Chainreaction
B1 Conductor
B2 Anthem 1
B3 Simmetria
C1 Ultratribe
C2 Pixel Drifter
C3 Do Something Instead Of Killing Time Because Time Is Killing You
D1 Killer Floor
D2 Principio Di Forza

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête