Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

26/08/2016 / Raisa Moureau

KiNK deelt gratis EP met het wereldwijde web

De Bulgaarse producer KiNK is in een gulle bui. Hij deelt zo maar even gratis en voor niks een EP bestaande uit vier tracks met het wereldwijde web. Hij nam de EP op in de Red Bull Studios in Parijs, en had daar slechts één week de tijd voor nodig.

kink red bull studios

KiNK gebruikte voor deze EP de instrumenten die in de Red Bull Studios zelf aanwezig zijn in combinatie met zijn twee favoriete instrumenten. Uit de Red Bull Studios koos hij een Rhodes MK 1 piano, een Moog Voyager, een akoestische drum kit en vintage analoge effecten zoals de Mu-Tron Bi-Phase. Dit zegt ie er zelf van:
It was a very intense experience, the clock was ticking and I had to learn how to play instruments that were new to me. So in short I had to quickly bound out of my comfort zone, which did me a world of good. - KiNK

Als je het ons vraagt, is er iets moois voortgevloeid uit die vijfdaagse! En nu downloaden maar!

Tracklist
01. The French Affair
02. Say The Word
03. Say The Word (Dub)
04. Rachel Row feat. KiNK - Naive 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête