Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Kaiser

26/02/2017 / Sophie Daniels

Kaiser heeft nieuwe EP klaar met vlijmscherpe remix van Parallx

Kaiser maakte afgelopen week met zijn Wind Of Change EP zijn debuut op Duitse label KONFLKT, Parallx zette zijn handen onder de titeltrack. Die laatste ken je vooral als producer van zijn extreme, industriële techno terwijl Kaiser de laatste jaren naam maakte met hallucinante, schetsmatige techno voor labels als Etruria Beat en Planet Rhythm.

Wind Of Change bevat drie nummers plus de herbewerking van Parallx. En vooral die laatste zit sinds 'ie uit is steevast in de koffers van Amotik, Rebekah en Stephanie Sykes. En oh ja, de man komt op 1 april naar België. Samen met Escape To Mars wordt hij uitgenodigd door de Pleasure delegatie.

De hele EP klopt: de lijnen, de geluiden, de beats en het arrangement zijn allemaal even sterk. Werkelijk ieder nummer trekt als een bezetene aan je heupen. Van het soort dat je opzet om in de mood te komen voor die warehouse rave waar je naartoe gaat.


Tracklist


1. Kaiser - The Spiritual Part Of A Human (Original Mix)
2. Kaiser - Wind Of Change (Original Mix)
3. Kaiser - Wind Of Change (Parallx Remix)
4. Kaiser - Atmosphere (Original Mix)

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête