Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

27/03/2017 / Sophie Daniels

#WIN: Ga naar een exclusieve livestream met Escape To Mars en Parallx

Zoals Ansome dat vorig jaar was, zijn het dit jaar Escape To Mars en Parallx die aan het begin van een monsterdoorbraak staan. De twee heren uit Berlijn staan 1 april geboekt voor Pleasure, maar komen daarvoor nog aan de bak voor een exclusieve livestream. En exclusief is hier wel het juiste woord, er is namelijk maar plaats voor 30 gasten.

De twee Duitsers staan aan het hoofd van MODUL, een label dat tracks voortbrengt van lokaal en jong talent. Zelf produceren ze techno van het brute soort en worden hun nummers meermaals gedraaid door Subjected, Amelie Lens en Kobosil. Parallx maakte vorige week nog bekend dat zijn volgende track er eentje voor ARTS wordt.

Wil je graag mee komen schranzen tijdens de livestream? Stuur dan een mailtje met als onderwerp #whathappensatpleasure naar hello@whathappens.be. Wij maken de winnaars binnenkort bekend!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête