Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Pleasure

20/02/2017 / Sophie Daniels

Pleasure nodigt MODUL-delegatie uit voor volgende editie

Het laatste feestje is nog niet verteerd, of er staat al iets nieuw op de agenda. Na eerder Johannes Heil en de Belgen Ortin Cam en Stanny Franssen binnen te slepen, gaan ze op 1 april weer aan de haal met een allegaartje aan aanstormende talent. Op de affiche: Escape To Mars, Parallx en Kevin de Vries.

Escape To Mars stampte in 2013 het MODUL-label uit de grond en schopte ondertussen al platen op Vault Series en Dynamic de wereld in. Parallx ken je vast van zijn met messcherpe techno doordrenkte clubtracks. Met Bruised veroverde hij haast heel Europa. Subjected, Kobosil en Jeroen Search, de plaat zat steevast in hun platenkoffer.

De Duitse Kevin de Vries, die dit jaar ook op Extrema Outdoor komt draaien, bracht al nummers uit op Drumcode en Blakksheep. Adam Beyer is dus een grote fan van het talent, dat in 2016 zijn Eternity op Drumcode uitbracht. Dat Beyer veel potentie ziet in Kevin de Vries is niet zo wonderlijk. Hun beats hebben dezelfde branie en energie. Onderstaande track is nog maar net uit en is de laatste weken een gegeerd goedje aan het worden in technoland.

https://youtu.be/zAj389vBi4Q

Ook huisknoppendraaiers I Can't en Minus7 staan op de rol en trappen de avond op gang.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête