Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Tomas Kunkel blurry

02/05/2016 / Sophie Daniels

#FREEDOWNLOADSERIES: Tomas Kunkel - Desert Girl

Knallende techno recht uit Argentinië. We ontdekten Tomas Kunkel in de populaire Facebook-groep Techno Scene en waren meteen verkocht aan zijn drommende, industriële sound.

Hij stond als jonge uk al achter de draaitafels en had Kraftwerk als boegbeeld. Tomas Kunkel bracht tot nu toe releases uit op vooral Argentijnse labels en komt binnenkort met werk op het Britse Dyad. Een label waar ook Kwartz, Christian Wunsch en Ben Gibson deel van uitmaken.

Desert Girl is een modulair getinte plaat die ons meteen alle hoeken van de kamer laat zien. De bass wordt als kanonnen op ons af gestuurd en er is geen stoppen aan. De gebruikte vocal maakt het nummer nog eens een stuk smeriger -in de goede zin. Fuse-materiaal noemen we dit.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête